Resultats de la cerca bàsica: 17

Diccionaris terminològics  | Alimentació. Gastronomia
1. sangria 1/2 l
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
2. sangria de cava 1/2 l
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
3. sangria de vi 1/2 l
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
4. costella de bou de Lleó a la llosa (2 persones)
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
5. mitjana de bou de Lleó a la llosa (2 persones)
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
6. longan
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Fruit comestible del longan, que fa fins a 2,5 cm de diàmetre, de forma esfèrica, pell groguenca o marronosa i polpa blanca i sucosa, amb una llavor central grossa de color negre amb una taca blanca que recorda la forma d'un ull. [...]
7. espagueti
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Pasta alimentària d'origen italià de 2 a 3 mm de diàmetre i de més de 200 mm de longitud. [...]
8. punt de fil fluix
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Punt de fil en què el fil que forma el xarop fa uns 2 o 3 mm de llargada i es trenca fàcilment. [...]
9. bresa
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Conjunt d'hortalisses, verdures, espècies, etc., tallades a trossos de 2 a 3 cm, amb què es fondeja generalment una bresera per a coure-hi un aliment, especialment carn, en oli, mantega o llard. [...]
10. tomaquet daurat
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Fruit comestible de la planta Physalis peruviana, baia petita i rodona, d'1,25 a 2,5 cm de diàmetre, amb moltes llavors grogues petites, de color groc brillant i de gust dolç. [...]
Pàgines  1 / 2 
Pàgina  1  2  Següent >>